0 €

Products
Most popular products
Recommended products
Partners
Product Details


Efapel 21213 Fényerőszabályzó, elektronikus előtéttel ellátott halogénekhez, 550W R,C

Efapel 21213 Fényerőszabályzó, elektronikus előtéttel ellátott halogénekhez, 550W R,C
75.03
Díjmentes szállítás!
RAKTÁRKÉSZLET FEJLESZTÉS ALATT

Tulajdonságok:

  • Maximum teljesítmény: 550W/VA.
  • Halk működés.
  • Váltókapcsoló is beköthető rá, így két helyről vezérelhető - a kapcsolóról csak ki/be kapcsolás használható, de a dimmerrel szabályozva a fényerő is állítható. A váltókapcsolóval kapcsolva azon az álláson fog indulni a fényforrás, mint ami a dimmeren be van állítva.
  • A termék bármely MEC21 aljzattal sorolható, a keret típusától függően (a Base, és az Aquarella keretek esetében 5-ös keret a leghosszabb, az Animato, Arbore, Crystal, Metallo, Petra keretek esetében 4-ös keret a leghosszabb) akár 5 mechanizmus is elhelyezhető egymás mellet
  • A LOGUS90 termékcsalád a portugál Efapel gyár terméke, a mechanizmusok a MEC21 típusból kerülnek ki és egy speciális, önoltó műanyagból készülnek, amely 650 °C-ig lángálló. A mechanizmus, anyagának köszönhetően teljesen elszigeteli a vezetékeket a felhasználótól, a hátsó bekötésű rugós sorkapcsoknak köszönhetően azok még burkolat nélküli állapotban sem érinthetőek. A gondos tervezésnek köszönhetően szerelése rendkívül gyors és kényelmes. Festés előtti szerelvényezéskor célszerű a 21971-es cikkszámú takarófedelet használni, mellyel a kapcsoló már működtethető, de festéktől és portól védett.
  • Manufacturer
    Efapel
    Gyártói cikkszám
    21213
    Article No.
    21213