Új jelszó kérése
0 Ft
Kosár tartalma

Termékeink
Szűrés:
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Páros LED izzó akció


Spóroljon velünk!


Vásároljon páros akciónk keretében 3W-os LED izzót

Akkus csavarozó

Akku: 3,6V / 1300 mAh Li-ion
Üresjárati fordulat: 200 rpm
Max. nyomaték: 3 Nm
Töltési idő: 3-5 óra

Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Adatvédelmi tájékoztató

A Gazdafi Electronic Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, melyek kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) érdekében. Kizárólag olyan személyes adatot kezel, amely az szükséges és elengedhetetlen a vásárlási folyamat lebonyolításához. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait, azt harmadik fél részére nem adja ki.

Az adatkezelő címe: Gazdafi Electronic Kft, 3508 Miskolc, Futó út 59.
Az adatkezelő elérhetősége: Tel: +36-1\\\\399-0850, info@gazdafi.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: A regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: A megrendelések teljesítése valamint azok számlázása.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Gazdafi Electronic Kft és munkatársai.
- Megbízott futárszolgálat munkatársai a kiszállítás esetén.

Az adatkezelés időtartama: Az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 365 napon belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- Tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- Személyes adatainak helyesbítését,
- Személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait a regisztáció során megatott adatai ismeretében.

Rendelés leadásakor az elküldés pillanatában érvényes adatok kerülnek csatolásra. A megrendeléshez fűződő bárminemű információ kérése, módosítása vagy megrendelés törlése az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.