0 Ft

Termékeink

Ne dobja ki!


Az elhasználódott fényforrások veszélyes hulladéknak minősülnek, melyek újrahasznosításával sokat tehetünk környezetünkért.

Hozza be hozzánk működésképtelen izzóit és vásároljon tőlünk egy újat.

AKKUS LED LÁMPA

Munkalámpa

Munkalámpa és powerbank 

Ablaktisztító robot

- Két korongos
- 3 takarítási mód
- 80W teljesítmény

PV21

TOP termékek
Termékajánló

Infrapanelek

A fali és mennyezeti rögzítésre alkalmas infrapanelek, fűtéscélú felhasználásának csak a képzelet szab határokat.
Legyen szó akár új építésről vagy felújításról, az infrapanel ideális választás a környezetére igényes otthonteremtőknek.
Mennyezeti síkon szerelve (hőtechnikailag ajánlott) tökéletesen láthatatlan, nem befolyásolja a bútorozást.
Rendszerszintű alkalmazás esetén leginkább a BVF NG Series típusú standard kivitelű paneleket ajánljuk, még kiegészítő fűtésekhez az üveg és tükör kivitelű PREMIUM Series termékcsaládot.
A 2016-os fejlesztésű és szabadalmaztatott Grafit-Polyimid fűtőbetét most minden eddigi infrapanel technológiánál magasabb hatásfokot és ezáltal alacsony üzemeltetési költségeket biztosít Önnek.


Az infrapanelek hősugárzási tartománya a fűtőelem, annak hőmérséklete és a speciális hőleadó felület összességéből adódik. A BVF NG panelek hőleadása a sugárzó fűtések csoportjába, azon belül pedig az FIR (Far Infra Red) tartományba esnek.
A hősugárzás minden tárgyban, testben, épületszerkezetben elnyelődik és mivel a zárt téren belül a hőmérséklet kiegyenlítődés folyamatos, így azok egyenletesen sugározzák vissza a bevitt hőt. Ezáltal a valós hőmérsékletnél 2-3°C-al magasabb hőérzet alakul ki.