Új jelszó kérése
0 Ft
Kosár tartalma

Termékeink
Szűrés:
Gyártó
TOP termékek
Termékajánló
Páros LED izzó akció


Spóroljon velünk!


Vásároljon páros akciónk keretében 3W-os LED izzót

Akkus csavarozó

Akku: 3,6V / 1300 mAh Li-ion
Üresjárati fordulat: 200 rpm
Max. nyomaték: 3 Nm
Töltési idő: 3-5 óra

Bemutatkozás

A Gazdafi-Electronic Kft. jogelődjét is beleértve 1993/2006-ban alakult, mint villamossági és világítástechnikai kis- és nagykeresekedés.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Több, mint 800 gyártó kis és nagykereskedelmi feladatait látja el hazánkban és az Európai unión belül és kívül egyaránt.

A logisztikai feladatainkat 6db 3,5 tonnás és 2db 7,5 tonnás tehergépkocsival, valamint a GLS, DHL, TNT, és MPL szoros közreműködésével látjuk el. Termékeinket raktárkészletről akár 24 órán belül eljuttatjuk az ország bármely részére.
Miskolci központú telephelyünkön több, mint 30 munkatársunk gondoskodik az értékesítési, tervezői, műszaki, logisztikai és egyéb feladatok zökkenőmentes ellátásáról. Angol, német, olasz és szlovák nyelven is rendelkezésére állunk külföldi és hazai partnereinknek egyaránt.
Nagy hangsúlyt fetketünk raktárkészletünkre, amely megközelítőleg 50 000 féle termékből áll és megtalálhatók az alsó/ közép/ felső árkategóriás anyagok egyaránt. Folyamatos, közel 300 milliós raktárkészlettel állunk a kereskedői, nagyfelhasználói és kivitelezői partnereinken kívül a lakossági szegmens kiszolgására.

Célunk a lehető legjobb kondíciók kialakítása, a jövőben minél több új gyártót és terméket megismertetni mind a magyar, mind a nemzetközi piacokkal, valamint a legnagyobb választékot biztosítani, ezáltal meghatározó piaci szerepőjévé válni az Észak-Kelet Magyarországi régiónak.

2018-tól új, modern bemutatótermünkkel várjuk kedves ügyfeleinket, ami a maga 2250 m2-ével az ország egyik legnagyobb villamossági és világítástechnikai kisáruháza lesz, ahol méltán képviselhetjük a hazai és külföldi neves gyártókat egyaránt.

Gazdafi-Electronic
Villamosság határok nélkül

 

Bemutetkozó anyag letöltése ITT

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.